Header de Herfstzon Word Press

Beste leden van de Biljartvereniging B.d.H.,
Na lange tijd een bericht van het bestuur biljartvereniging B.d.H.. We zitten midden in de coronatijd een tijd die al duurt vanaf maart 2020 en het einde is nog niet in zicht. Voor alle leden en hun familie waar deze corona periode verdriet heeft gebracht onze oprechte deelneming en sterkte.

Onze biljartmiddagen zijn weggevallen. Een einde kwam ook aan gezellig samenzijn buurten, kop koffie en een drankje. Bewegingsvrijheid voor ons als individu maar ook voor de vereniging werd steeds minder. Een voorbeeld is het niet kunnen organiseren van een jaarvergadering.

Maar voor een vereniging gaan actuele zaken gewoon door en probeert het bestuur het zo goed mogelijk af te handelen en daar hoort ook het financiële stuk bij.

Daarom vragen wij leden welke hun contributie nog niet betaald hebben dit alsnog te doen. Graag voor 1 mei 2021 Indien hierover vragen zijn maar uiteraard ook over andere zaken laat het ons weten. Het banknummer is: NL27 RABO 0106 5099 34 t.n.v. J. Kersten.

Het bestuur hoopt dat na augustus betere tijden aanbreken en het biljarten kunnen opstarten zowel voor vereniging als de regio competitie. Onze bestuursleden staan te trappelen om zo snel mogelijk weer iets leuks organiseren voor onze biljarters en hun partners.

We volgen met belangstelling de informatie die via de persconferenties tot ons komt en hopelijk er voor gaat zorgen dat wij het normale leven stapsgewijs weer terugkrijgen waarvan voor ons gezelligheid en sociale contacten zeer belangrijke elementen van zijn.

We wensen jullie en familie een mooie en gezonde toekomst toe.

Groeten,
Namens B.d.H.
Ad Verhagen